~JaDilah MeMbEr BlOgGeR UmMi...~

Sunday, December 19, 2010

MEMBER YANG DATANG MELAWAT MASA BERSALIN 14 NOV 2010

UMMI NAJA
SITI ROBA'AH

Salam,entry kali nie aku nak cete pasal rakan2 yang dtg menjenguk aku time berpantang nie...antara yang terawal member baik aku masa mengajar kat SEMEKAR...
sebelah atas pic tue UMMI NAJA:-dia buat panggilan dlm LR lagi lepas ajer aku bersalin dia call..aku tgh mamai time tue,AWAT TAK GEMBIRA AJER KAK ADA?itulah soalan yang terpancul kat mulut dia...aku baru bersalin tak sampai sejam..dia dah cal...thankslah naja....aku cuma jawab penatlah!!!!!UMMI NAJA nie prgennet time aku bersalin haritue,dia baru ajer due 5 DISEMBER bersalin kul 2.56ptg..baby boy lagi..lah nampaknya..takpelah naja..thanks lah sudi jenguk kak Adda kat Hospital..dan tahniah dapat baby lagi tahun nie..kira tiap2 tahun adik ku sorang nie...preggy...baguslah muda2 lagi dah ramai anak.....

ok PIC bawah naja tue,memang BEST FRIEND aku sangat,CT ROB'AH susah senang mmg bersama dialah,semasa di SEMEKAR,dia pun baru bersalin awal tahun bulan 3 haritue,kira baby boy gak...tahniahlah utk memebr aku sorang nie..kira diorg nielah member2 yang terawal yang jenguk aku kira kat HOSPITAL..kuar dari g LR..terus nampak muka diorg..mentang2lah aku bersalin hari AHAD...jadi depa leh lah dtg ziarah aku petang tue.THANKS 4 EVERYTING

WANI


CT DNYZA

Malam hari plak,hadirlah 2 gadis sunti kelantan..dari KLANG,diorg nie mengajar di KLANG sebagai GSTT...dan duduk kat KAPAR..dulu aku mhn GSTT same ngan diorg ;lah...diorg nie dtg tgk aku kul 8 lebih...jauh2 pun sanggup datang,katanya nak nengok baby..huhu..menyusahkan ajer..dahlah jauh..datang gak..katanya esok diorg ngajar takut tak sempat nak nengok aku..thanks lah wani dan ja..."buat susah2 ajo kat mu duo ore ja"
KAMARIAH DAN HUBBY CIK FERUL

Esoknya hari ke-2 ,Member aku masa belajar kira housemate kesayangan aku merangkap best friend aku gak...diorg dtg jenguk aku,walaupun duk kat SUBANG JAYA...thankslah..yea...diorg sepasang suami isteri nie mmg rajin nengok aku..banyak kali gak dtg umah aku...THANKSLAH KAM DAN FERUL...insyallah ada rezeki..harap dapat baby cepat.. kalian plak..yea ...

FARIDAH

Faridah nie takyahlah aku kenalkan,dia nie member best friend aku sejak sekolah lagi..form1.di SEK MEN AGAMA AL-EHSAN....kira persahabatan kami dah lama terjalin hampir 17 tahunlah...dia kalau aku bersalin ke apake aku buat mesti dtg nengok aku..suami nya orgnya baik gak..abg ZAM...memeber aku nie pun baru bersalin tahun nie..anak ke3 dia..bulan 7 haritue....thanks gak sudi dtg DAH...

ZAINAB ,mariam DAN MAZLINA

2 orang anak dara sunti nie jgk datang jenguk aku untuk hari ke3...masa tue bersiap2 aku nak balik KEDAH...Zainab org kelantan ,merupakan GSTT gak..tapi ngajar di SEMEKAR,manakala MAZ merupakan guru tetap lepasan UUM...bahagian pendidikan...diorg nie duk dekat nagn umah aku..PANGSAPURI TMN SETIA...kira 5 minit lah dari umah aku...thanks gaklah pada adik2 aku nie...diorg noie pun boleh tahan gak,kalau ade apa2 suka dtg umah aku...kira banyak mulut gak...mariam tue takdtg jenguk akupun..sbb nie je aku ade pic diorg..


ROHANA
Rohana nie lak,member singkat dipanggil..tapi aku mmg baik ngan dia maklumlah org kedah,lagipun ade keserasian kawan ngan dia...padahal kenal pun 3 bulan masa sama2 mengajar di SEMEKAR haritue..dia tak datang umah aku pun..tapi terjumpa di KK KG KENANGA semasa my hubby nak pi antar kat laporan bersalin aku..jadi jumpalah terus dia...diapun preggy...la nie dah 8bulan lebih..due bulan 1 2011 nie..insyaallah...


aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK2 PADA RAKAN-2KU...Lepas nie aku uploadlak...cete2 menarik yang lain key....mengenai sahabat yg lain...jgn lupa membaca entry akn dtg ok..
.wassalam.............

5 comments:

  1. bila la aku bleh smpai rumah ko ni...eh..ko la kena smpai rumah aku dulu, br aku g rumah ko..heh3x

    ReplyDelete
  2. insyaallah na,aku mmg nak gie umh ko klu kesempatan...hehe

    ReplyDelete
  3. salam.

    kamariah tu kawan saya. :)

    ReplyDelete