~JaDilah MeMbEr BlOgGeR UmMi...~

Wednesday, April 13, 2011

-AKHIRNYA IMPIAN KU-SUE BLOGSHOP ENTERPRISE-MENJADI NYATA...





MY BANNER DI RUMAH

DAFTAR NIAGA SSM

MY BISNES KAD

Assalamualaikum...akhirnya tercapai jugak impian ku nak..dapatkan lesen untuk jenama kedai online ku..yang aku anggap 'CUTE' dan memberi makna kepada aku-SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...hampir 8 bulan gak..aku servey dan menghadapi rintangan untuk mendapatkan kedai online nie...Tercapai jugak kerana ia dah TERCAPAI PADA 11/4/11...saje aku pilih tarikh 11...kerana keramatnya...heheh..maklumlah aku nak kawin kali pertama dulu pun tarikh 11/11/2006 SEBELUM AKU EXCIDENT...sekarang tarikh 11 tue jadi kenangan untuk aku...thanks dan syukur keatas nikmat mu YA ALLAH yang telah menentukan perjalanan hidup aku dan realisasikan impian yang selama ini aku impikan..Thanks,my hubby CIK TAM,MY CHILD QAISARA DAN THAQIF ,mak mentuaku..Hajah Normah,mak ku..NORSIAH..dan kepada semua yang menjadi nadi dan tulang belakang ku...moga2 SUEBLOGSHOP ENTERPRISE sukses dan berkembang INSYAALLAH.....AMIN....

6 comments:

  1. Wah!! Ade banner lg..best2...congratss dear!!

    ReplyDelete
  2. good luck ada..
    aku doakan ko sentiasa success dalam perniagaan ko ni..

    kirim salam kat rostam..:)

    ReplyDelete
  3. WAH..BAGUS3...TAHNIAH & GOOD LUCK...

    ReplyDelete
  4. amin..tahniah sue..
    moga terus suksess..:))

    ReplyDelete
  5. THANKS SEMUA..ATAS BERKAT SUPPORT U ALL....HARAP MAJULAH BISNES NIE DAN LEBIH SUKSES INSYAALH...

    ReplyDelete
  6. amin..tahniah...doa semua berjalan dengan lancar dan diberkati Allah...

    ReplyDelete