~JaDilah MeMbEr BlOgGeR UmMi...~

Wednesday, June 8, 2011

MANA NAK PILIH..ANTARA ADY PUTRA-ATAU INDERA PUTRA ATAU FAHRIN AHMAD -TENGKU HUZER...~SURIA DI CORDOBA

 ASSALAMUALAIKUM.....ENTRY KALI NIE..AKU SUKA SANGAT..MAKLUMLAH AKU MMG DAH TERTUNGGU CETE NIE SEJAK..ASTRO PRIMA TAYANGKAN IKLANNYA..LAGI..HUHUU....MEMANG MINAT ...SANGAT2..NGAN ADY PUTRA NIE...maklumlah.............my feveret artis lelakilah....kalau suh pilih....jejaka lain di malaya ..nie...i tetap pilih...ADY....no 1...dan kedua....Remy Ishak..hehehe adoi..statement GEMPAK nie...maklumlah dia memiliki kaliber dlm bidang lakonan nie...........banyak cete2 yang tak dpat di lupakan..first time jatuh cinta..ahak...s...


mestilah semasa cete

MYA ZARA

hope...ady sukses....huhuu...sariyanti yang cute..comel lote...

JOM TGK...SINOPSIS CETE NIE..

Istimewa bulan Jun ini, pihak Astro Prima bakal menyiarkan sebuah lagi drama bersiri hebat arahan Heykal Haniffa yang menampilkan pelakon terkenal seperti Sari Yanti, Ady Putra, Lisdawati, Fahrin Ahmad, Alif Satar dan ramai lagi berjudul Suria Di Cordoba. Drama bersiri romantik ini bakal menemui para penonton pada setiap hari Selasa bermula 7 Jun 2011 pada jam 9.00 malam menerusi saluran 105.
Suria Di Cordoba menceritakan tentang seorang gadis moden yang sangat cantik campuran Melayu-Sepanyol iaitu Suria Khadijah Parker (lakonan Sari Yanti), yang memilih menjadi aktivis untuk membebaskan dirinya dari dunia kebendaan. Dalam usaha untuk menjejaki sejarah cinta kedua ibu-bapanya yang bermula di Cordoba, dia pula diuji oleh Allah dengan cinta yang luar biasa.
Sehubungan dengan itu, pihak Astro Prima akan mengadakan Majlis Sidang Akhbar Suria Di Cordoba yang akan diadakan esok.
fahrin jejaka hensemmmmm..dan macho man..huhuu

boleh cair ngan matanya tue....

2 comments: