~JaDilah MeMbEr BlOgGeR UmMi...~

Wednesday, January 19, 2011

CONTEST FOTO KIUT




Pic nie salah satu koleksi Qaisara dalam simpanan aku,maklumlah anak pompuan..banyaklah pic dia....pic nie kiut ke?entahlah bagi aku kiut..sebab dia buat mulut dia macam tue....hehe....kat bawah nie ader syarat2nya..aku copy paste ajer maklumat tuan entry nie..http://boingboingtoingtoing.blogspot.com/2010/12/contest-foto-kiut.html
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti la ade blog sendiri.
  2. Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle.
  3. Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke contest ni.
  4. Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade.
  5. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...
  6. asalkan yg KIUT MIUT ^_^
  7. Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan.
  8. TIADA had umur ^_^
  9. Tinggalkan link kat comment tau!
Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada
31hb Januari 2011
**sebarang persoalan boleh je Emailkan ke nuradzilah09@gmail.com

JOM JOIN RAMAI-RAMAI

1 comment:

  1. wish u luck and salam perkenalan...

    f0ll0w muy bl0g back ea...

    ReplyDelete